zum Paradies achtergrond

Kamers

img_6525zimmer winterberg

 

Onze hotelkamers zijn onderverdeeld in:

  • 6 tweepersoonskamers
  • 1 éénpersoonskamers
  • 1 familiekamer
  • 1 vakantiewoning met een woonkamer, keuken en 3 slaapkamers met 2 badkamers

 

De kamers zijn allemaal ruim en voorzien van een toilet, wastafel, douche, föhn. In alle kamers is een zitje aanwezig en TV (kabeltelevisie). Ook heeft u de mogelijkheid om Wifi op de kamer te gebruiken. Dit geldt alleen niet voor de vakantiewoning. Alles wat u nodig heeft is aanwezig.

Al onze kamers zijn rookvrij!

Extra bedden (maximaal 1 extra bed per kamer) en babybedjes zijn aanwezig op aanvraag. De beschikbaarheid dient door ons te worden bevestigd.

  • Kinderen van 0 tot 2 jaar € 10,00 p.p.p.n.
  • Kinderen van 3 tot 6 jaar € 19,00 p.p.p.n.
  • Kinderen van 7 tot 14 jaar € 25,00  p.p.p.n.
  • Honden zijn alleen welkom in ons appartement € 7,00 per dag per hond

Check-in 15:00 – 17:00 uur
Check-out 08:30 – 10:30 uur

Familiekamer

De familiekamer bestaat uit een vast tweepersoonsbed en een vast éénpersoonsbed. Eventueel kan er nog een bijzetbed of een kinderbedje bijgeplaats worden. De familiekamer is geschikt voor maximaal 4 personen.

Ook deze kamer is voorzien van toilet, douche en wastafel.

Bekijk kamer

Appartement

20160908_102848

Appartement Jägerhof is gelegen aan de voorzijde van het hotel. Het appartement heeft een eigen buitenplaatsje met een picknicktafel, waaraan u heerlijk kan ontbijten in de zomer.

Ons appartement bestaat uit een ruime hal, woonkamer, open keuken, grote tweepersoonsslaapkamer met een badkamer, een kleine kamer met stapelbed en nog een tweepersoonskamer met aangrenzend een badkamer en aparte toilet.

De oppervlakte van ons appartement is ca. 100 m2.

Bekijk kamer

Eenpersoonskamer

Bekijk kamer

Tweepersoonskamer

Ons hotel heeft 6 gezellige tweepersoonskamers met tv en een zithoekje. Tevens zijn alle kamers voorzien van douche, wastafel en toilet.

Tevens bestaat de mogelijkheid om op een aantal tweepersoonskamers een exta bijzetbed te plaatsen voor een volwassene of kind.

Bekijk kamer